Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési információk

Szállítás

Az Eladó a weboldalon tájékoztató jelleggel feltüntetett szállítási határidőre törekszik a megrendelés teljesítésekor. A kézbesítés legkorábbi időpontját a megrendelés feldolgozását követően e-mailben és telefonon közli az eladó a vásárlóval. A szállítás időpontját az eladó minden esetben e-mailben, vagy telefonon közli a vásárlóval annak érdekében, hogy a termékek átvétele biztosított legyen.

Szállítási módok:

  1. – személyesen is  átveheti a fogyasztó a terméket a cég 2071 Páty Iskola utca 1/b szám alatti székhelyén.
  2. – futárszolgálattal, amely  3-5 munkanapon belül szállít a feladást követően.
  3. – expressz kiszállítással: 24-48 órán belül teljesítjük a megrendelést, ez magasabb szállítási költséget von maga után.

A Fogyasztó köteles a küldeményt  átvételkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény vagy számla átvételével nyugtázni. Ezt követően az Eladónak nem áll módjában a fogyasztó hiányosságra, sérülésre vonatkozó reklamációját elfogadni.

Ha a csomag az átvételkor sérült, akkor a fogyasztó köteles jegyzőkönyvet felvetetni a futárral vagy az Eladóval, és a küldeményt saját költségére visszaküldeni. Ennek elmulasztása a fogyasztó későbbi mennyiségi és minőségi reklamációinak elutasítását vonja maga után.

A Fogyasztó kötelezettséget vállal arra, hogy gondoskodik az áru átvételéről. Amennyiben az áru kézbesítése a fogyasztó hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles az Eladó ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni.

A szállítás díja a csomag tömegétől függ.

A megrendelés esetén egy alap díjat számítunk fel, mely 10 kg-ig érvényes. Ez 990 Ft.

10,1-25 kg között 1490 Ft.

25,1-50 kg között 4120 Ft.

Fizetési módok:

A termék ellenértékének megfizetése a szállítás módjától függően az alábbiak szerint történhet:

A termék személyes átvétele esetén a fogyasztó vagy előreutalással vagy készpénzben köteles kiegyenlíteni a vételárat számla ellenében.

Futárszolgálattal történő szállítás esetén a fogyasztó a futárnak köteles a vételárat készpénzben megfizetni a termék kiszállításakor fuvarlevél ellenében.

Az utánvét díja a megrendelés végösszegétől függően a következő:

10 000 Ft-ig: 220 Ft

10 001 – 30 000 Ft: 400 Ft

30 001 – 60 000 Ft: 720 Ft

60 001 – 100 000 Ft: 920 Ft

– A termék átvételét megelőző banki átutalással.Ez egy normál banki átutalás, az Eladó által e-mailben megküldött bekérő alapján). Ebben az esetben a termék Fogyasztó részére fenntartásra kerül, annak kiszállítására csak azt követően kerül sor, hogy annak ellenértéke megérkezett az Eladó bankszámlájára.)

Külföldi bankszámláról történő utalás esetén kérjük kiemelten figyeljen arra, hogy a termék vételára maradéktalanul kerüljön jóváírásra bankszámlánkon. Az eladó az áru tulajdonjogát a teljes vételár megfizetéséig fenntartja. Az áru tulajdonjoga a teljes vételár megfizetésével száll át a vásárlóra.